Onneksi olkoon, olet jollakin kummalla tavalla eksynyt kotisivuilleni!!

Heti alkuun voisin sanoa, että tuo TM-Design on luomani kuvitteellinen "virtuaaliyritys" jota käytän pelimodieni yhteydessä. Eli kyseessä ei ole mikään oikea yritys. TM tulee käyttämästäni nickistä: TruckManiac.

Olen 31-vuotias 3D-mallinnuksen ja pelimodauksen harrastaja. Pelien modaamisen aloitin useita vuosia sitten, koska halusin saada käyttämääni rekkaan oikean elämän työpaikkani teippaukset. Kun kukaan ei sitä pyynnöistä huolimatta alkanut tekemään, niin päätin opetella homman itse. Ja aika äkkiä sitä ensimmäiset skinit tulikin tekaistua, ja kärpänen pääsi puraisemaan. Siitä sitten edettiin ensin "koodi"-modien käpistelyyn, ja siitä edelleen 3D-mallien muokkaukseen. Ja lopulta myös omien 3D-mallien rakenteluun.
Tällä hetkellä opiskelen peliohjelmoijaksi Oulun seudun ammattiopistossa, aikuiskoulutuksessa. Työharjoittelupaikkakin on eräässä oululaisessa pelitalossa, jossa työskentelen 3D puolella. Ja toiveena olisikin jos joskus pääsisin työllistymään 3D-mallinnus töihin, eikä tuonne koodauspuolelle.
Portfolion puolella voi käydä tutustumassa itse tekemiini 3D-malleihin.
Jos haluat tutustua noihin modauksiini, niin niitä löytyy paremmin täältä: eemeil.kuvat.fi

-Eemeli Ylinampa aka TruckManiac